Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Článek jsem doplnil o dánského socialistu Rasmussena a některé texty jsem upravil, původní kontext článku však zůstal zachován.

0 0
možnosti
MC

Vláda levicových vlád nikdy nepřinesla nic dobrého do Evropy ani jinde ve světě. Pokrokem je vzdělanost národa, kdy každý jedinec pochopí proč je poctivé ,zodpovědné a spravedlivé ctít pravicové hodnoty a z toho plynoucí přirozené svobodné sdružování bez nepřirozeného závěsu s falešně navoněným altruismem levicových kádrů.

0 0
možnosti
LJ

V jedné věci bych si dovolil mít připomínku: Na muslimy usazené v Evropě má okolí vliv. Na některé větší, na některé menší. Určitá část muslimů přestane chodit do mešity, část začne pít pivo. Část dívek navštěvujících německou (či jinou) školu odmítne, aby jí rodiče vybrali manžela... Toto však není ani tak naděje, jako spíše problém. Vnáší to mezi muslimy rozdělení, které oni nedokáží řešit jednáním či soužitím, ale jedině bojem. V mnohých muslimských státech občanská válka trvá již celá desetiletí a není naděje na urovnání. Pokud v některém evropském státu dosáhnou muslimové významný podíl, pak to hrozí taky.

3 0
možnosti
KC

Evropa je sevřena ve svěrací kazajce levicového spiknutí - multikulturalizmu alias neomarxizmu. Žít v takové nepřirozené strnulosti je dlouhodobě nemožné, aniž by organizmus/společnost nechřadly a nezcepeněly. Některé evropské státy jsou na pokraji občanské války, množí se střety s imigranty, roste kriminalita, hroutí se bezpečnost... Až sem nás dovedl levicový blud. Je načase, aby Evropa dala najevo, že takový zhoubný diktát si nepřeje a pohůnkům multikulturalizmu to ve volbách dala najevo.

3 0
možnosti
MN

Víte, milý autore, já opakovaně kladu jednu otázku: Občané Evropy, kteří jsou jejími občany od narození, stejně jako jejich rodiče, jsem dnes rozděleni do v zásadě tří skupin: Jedni odmítají a kritizují europolitiku "vítání" a rozvratu tradičních křesťanských hodnot, druhá skupina říká "globalizace a situace v Evropě i ve světě vyžaduje multi-kulti obohacení Evropy. A třetí skupina zřejmě největší mlčí a je budˇ lhostejná s vědomím, že "malý" člověk stejně nic nezmění, případně v duchu sympatizuje tu s jednou, tu z druhou vyhraněnou skupinou. A moje otázka je: Pokud kritikové jen kritizují a nekonají stejně aktivně, jako vítající skupina, jak asi přílivu multi-kulti obohacení zastaví? A druhá otázka: Myslíte, že bez násilných střetů první a druhé skupiny má situace možné řešení? Čili občanská válka v Evropě?

Umíte milý autore, odpovědět?

1 0
možnosti
PP

Jako občan můžete apelovat na současné volené zástupce, nebo při volbách dát svůj hlas politické straně, která se od multikulti ideologie distancuje a nabídne přijatelnou alternativu. Nenapadá mě jiné správné řešení a to je odpověď i na druhou otázku.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS