Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem přesvědčen o tom, že multikultura nepřežije. Je to stejná totalita jako fašizmus a komunizmus, všechno bylo naplánováno shora a drženo násilím. Ovšem - jak učí dějiny - co stojí na násilí, nemá dlouhé trvání.

8 0
možnosti

Já tedy sluníčkáře a potažmo multikulturalisty rozhodně nemusím, ale za to, co jste vypotil ve svém schematickém prvoplánovém až skoro primitivním článku vám rozhodně karmu nedám.

A propos, hlavně, že máte v profilu jako oblíbený citát:

"V dějinách zvítězila vždy cesta pravdy a lásky" -- Mahátma Gándhí

Zdroj:http://ponec.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=620823

1 9
možnosti

Urážka argument nenahradí, i tak vám přeji pěkný den.

3 0
možnosti

Bohužel jste jenom vydefinoval svého domnělého odpůrce v otázkách migrace. S multikulturalismem, o němž nic nevíte, to však nemá nic společného. Za to nemůžete. Tisk je v této otázce slepý a hluchý a politici jsou na tom se znalostmi jako vy. Odpůrce migrace nemusí být nutně xenofob, fašista apod. Jde o to jaké důvody a argumenty toho či onoho k odporu vedou. Požadavek bezpečnosti je zcela normální, ale stejně normální je současně požadavek, že se věci mají odehrávat co nejvíce v hranicích lidských práv. A to kvůli nám samým, protože pokud překročíme z jakýchkoliv důvodů hranice lidskosti, můžeme, a zcela jistě se za nimi zanedlouho ocitneme všichni. To dokázal fašismus i komunismus.V

1 5
možnosti

Bohužel je stále těžší držet se v mezích práva v zemích, kde představitelé jiné kultury místní právo a zvyklosti absolutně ignorují. Zrovna sleduji rozhovor o tom, co se děje např. v Anglii, kde se desítky dříve pohodových měst staly díky těmto lidem doslova peklem.

16 1
možnosti

Jako osoba hloupá bych takového m........... tipoval pane Halíka..nebo ne?

1 0
možnosti

Do slova a do písmene potvrzuji

2 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2249x
Oblíbené citáty:

"Říkat pravdu není nenávistné" -- J. K. Rowlingová, spisovatelka
 

"Mluvit pravdu v čase všeobecného klamu je revoluční čin" -- George Orwell, britský spisovatel a novinář
 

 

 

Ve volnem čase autor knihy o programování.

Seznam rubrik