Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J25a29r27a 71R66a76n11k

23. 1. 2018 9:51

Sakrys, ze jsem sem vubec vlezla a zbytecne pridala na ctivostiRvRv

0 0
možnosti

K volbám určitě půjdu a budu volit třeba orangutana, pokud proti němu bude stát současný pan prezident Zeman. Podobnou averzi vůči státní nabuřelosti si u mě vysloužil už jen pan Paroubek.

11 14
možnosti

Z mých zkušeností - politik se většinou holedbá tím, co mu chybí. Gross taky nebyl křišťálově čistý a slušnost nespočívá jenom v nepoužívání některých slovíček na veřejnosti. Z Drahoše číší arogance na míle. Odmítl "pomoc" Horáčka, že ji nepotřebuje, neomluvil se za Výzvu vědců a na sociálních sítích s plebsem rozmlouvají kreativci.

Nevidím rozdíly mezi Zemanem a Drahošem. Jenom jeden, že by Drahoš nebyl prezident dolních deseti milionů, ale prezident stejně povýšeneckých elit.

8 5
možnosti

Proč by se měl omlouvat za výzvu vědců?8-o

3 5
možnosti
Foto

Vážený autore, xenofobie je strach z neznámého. Tudíž výzkum provedený uvedeným ústavem nic významného neříká. O imigrantech ví každý. Nejde tedy o nic neznámého. U nás jde patrně více o tzv. panický strach nebo strach neúměrně velký, případně projevy paranoické. Tzn. strach, že dotyčný (zkoumaný) jedinec není schopen zvládnout neznámou situaci.

Podobné typy odporu jsme mohli sledovat při náhradách klasických žárovek jinými svítidly, přičemž zářivky se u nás používají už od padesátých let (minulého století). Odpůrci uváděli vesměs nesmyslné argumenty, naprosto nepodložené nějakými technickými údaji.

Podobný jekot lze pozorovat v diskusích o elektromobilech, kde jsou opět uváděny protiargumenty absurdní a technicky nepodložené. O autonomních vozech nemluvě.

U jistého typu lidí prostě každá novinka či neobvyklá situace vyvolává chorobný odpor. Je to tedy postoj, v němž převládá iracionální složka, tedy vyvolaný neschopností situaci rozumově vyhodnotit. Lze z toho vyvodit i nízké IQ.

Tento typ lidí tedy inklinuje k vůdci, který používá svalnaté řeči, vše ví a vše umí řešit.

7 16
možnosti

Fobie je chorobný strach, ne obava. Lidé mají obavu z novinek, že budou muset změnit zažité zvyklosti. Hlavně starší lidé. První reakce je negativní, ale dají se přesvědčit, pokud změna bude pozitivní. Nebo zastrašit, pokud je společenská poptávka.

Akorát nevím, proč do toho taháte IQ. Když se zaváděla nová možnost pro ženy či barevné v USA - volit, studovat, mít majetek - kdopak nejvíce kvičel, že je to proti bohu, rozumu atd.? Horníci nebo poslanci a doktoři, u kterých se dá očekávat inteligence?

2 1
možnosti
Foto

J71i33ř27í 35L43i10b55e86r

2. 1. 2018 16:45

Váš článek by měl samozřejmě hlavu a patu, kdyby na Hradě nebyl ten pán, co je teď. Pak je, bohužel, každá alternativa lepší :-(

9 9
možnosti

I35v25a88n 79M15i34n89á76ř

2. 1. 2018 16:19

V současné době je skutečně tragické poslouchat moderátory politických zpráv. Protiteroristická opatření s nasazením tisíců policistů u nás, či v Evropě komentujíí zcela v duchu - bruselského merkelizmu - který předpokládá, že tento stav je nutno brát jako .. neměnnou normu do budoucna. Zlo je nutné vždy pojmenovat a rozhodně neignorovat, že přichází - s muslimskou migrací.

22 3
možnosti

J91a89r30a 85R15a28n25k

23. 1. 2018 10:01

Tak si pro sve vlastni dobro dejte permanentne na TV jen RT kanal, tam pravda doslova jede;-ORv

0 0
možnosti

J75a74n 89S24o53u36č88e54k

2. 1. 2018 15:54

Ano, v podstatě jste uvedl téměř všechny důvody, proč pana Drahoše nebudu též volit. A zlehčování, že zde máme jakýchsi 12 migrantů je zjevná lež, neboť počet osob, které si v minulém roce požádaly v ČR o azyl je snadno dohledatelný na stránkách MVČR. Což ovšem někteří stále nechápou a jako zaseklá deska melou 12, 12, 12.....

9 6
možnosti
Foto

Hoďte sem tedy pravdivý údaj, ověřitelný odkazem na solidní a důvěryhodný zdroj.

6 0
možnosti

Určité věci mi připadají jako přes kopírák. Příznivci Zemana se do KS opírali kvůli benešovým dekretům a podsouvali mu, co nikdy říct nechtěl a neřekl. Teď se Zemanovi příznivci opírají do Drahoše kvůli nějaké petici. Nečetl jsem jí (ani nehodlám), ale co jsem se tak dozvěděl, obsah je značně odlišný od výkřiků, co si člověk přečte na netu.

16 9
možnosti

Já jsem si ji důkladně prostudoval, když vykopli z ÚJČ pana Olivu, protože se vůči ní ohradil. Obsah se od těch tvých "výkřiků" nijak nelišil. Výplod chorých multikulti sociálních inžinýrů a oikofobů v čisté formě.

1 2
možnosti

Raději Belzebuba než Zemana. Všichni podobní hysterici a internetoví bojovníci (na 12 migrantů je 22 okamurovců v PS) by měli odjet na chvíli do Izraele.

Izrael zblízka

Dobrovolnický program Sar-El pomoci izraelské armádě využívají lidé s celého světa a zpravidla se všichni rok co rok vrací. Umožňuje poznat zemi opravdu zevnitř a hlavně pomoci dobré věci.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=533298

4 11
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2249x
Oblíbené citáty:

"Říkat pravdu není nenávistné" -- J. K. Rowlingová, spisovatelka
 

"Mluvit pravdu v čase všeobecného klamu je revoluční čin" -- George Orwell, britský spisovatel a novinář
 

 

 

Ve volnem čase autor knihy o programování.

Seznam rubrik