Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P22e95t64r 34H44a43n97n52i84g

31. 10. 2020 14:38

Nesmíte zapomínat, že tam byl vylákán Faltýnkem. Proč asi? Prymula byl příliš výrazný. Ve vládě je třeba šedých myšek

1 0
možnosti

Autor zřejmě nepochopil, že když někdo chce, aby občané dodržovali jeho zákazy a doporučení, tak jim musí jít za všech okolností příkladem. Pokud toho není schopen, tak ve funkci ministra nemá co pohledávat, i kdyby to byl třeba Bůh. ;-)

2 1
možnosti

Tak jsem čekal, že se dozvím, kdo tedy odejít měl, a ono nic. Jen plivnutí na opozici jako by za to mohla a vládní agitace. Stejné omlouvání zlehčování a přesměrování odpovědnosti.

Až bude Fiala premiérem můžeme na něho svorně nadávat, jenže zatím nás topí v krizi zmatkař, blekota, generátor náhodných slov Babiš (Márovi projevy se nepočítají). Dosud nepřekonatelně nejhorší premiér našich dějin, tak šílený morální, právní a finanční úpadek ještě nikdo nevyrobil. Čím dýl tam bude tím hůř pro naše děti a jejich děti, zbytek našich vlastních životů už je v kýblu. Zvedněte ruku, kdo pořád doufá, že v roce 2030 bude na důchody.

2 1
možnosti

Děkuji za blog.

Myslím si v podstatě totéž.

:-/

Jenom chci doplnit: prof. Prymula skutečně nahraditelný nebude. Kromě jiného uvedl na pole hygienické práce pomoc armády, což si málokdo uvědomuje. To je zásadní, protože možnosti trasování pro hygienickou službu skončily číslem 700 nově nakažených.

:-/

Jsem velmi velmi smutná z toho, co se stalo; a nad naší politickou scénou se otřásám odporem. O médiích nemluvě.

:-/

https://gabrielajanska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=759776

1 0
možnosti

P26a20v20e15l 51P52o25n94e87c

28. 10. 2020 9:51

"Ať tedy Babiš řekne natvrdo, že problémem je, že jednali za jeho zády ... ale nesvádějme to na porušení opatření proti šíření covidu." -- Pavel Hasenkopf

http://blog.aktualne.cz/blogy/pavel-hasenkopf.php?itemid=38022

1 0
možnosti
Foto

Dobrý článek, souhlasím s názvem i obsahem.R^

2 0
možnosti

Odchází ten, kdo vůbec neměl přijít.

1 4
možnosti

Pracovní schůzka se má řešit v práci a ne někde pokoutně v noci v zavřené hospodě. A jestli to bylo tak urgentní, co pánům bránilo udělat si na toto téma telekonferenci? Prymula mohl zůstat déle v práci a ostatní aktéři jistě mají po ruce patřičné vybavení. Papalášské manýry jako vystřižené z Farmy zvířat jsou jedna věc, ale fakt, že se na té schůzce pravděpodobně řešilo něco nepěkného, je větším průšvihem.

2 3
možnosti

A teď si představte kolik asi běželo, běží a bude probíhat takovýchto schůzek, o kterých nemají paparaci a veřejnost žádné potuchy. To je politika v praxi.

3 0
možnosti

Dle mého názoru doplatil pan Prymula a vlastně my všichni na jeho politickou nezkušenost se špinavými praktikami. Nechal se pozvat do soukromých prostor k řešení nějakých pseudoproblémů. Nedivil bych se, že ten kdo zval zároveň dal echo bulváru a paparaci byl na místě. Právě přítomnost paparaci je mi podivná. Jak mohli vědět že zrovna zde... Je mi podivné, že právě nad touto skutečností se nikdo nepozastaví.

10 0
možnosti

Roušky zůstanou zachovány, protože fungují. - Nosíme je od 1.9. a nějak jsem si nevšiml, že fungují.

1 6
možnosti

A jak jste poznal, že nefungují? Myslíte, že bez nich by tady bylo stejné množství nakažených? Já o tom vážně pochybuju. Ale dokázat nebo vyvrátit je téměř nemožné - musel byste provést pokus na dvou dostatečně velikých, pokud možno identických a pro měření zcela nezávislých skupinách v běžném prostředí. Protože nevíte kde je kolik nakažených mezi zdravými, musel byste rozdělit nějaké město zcela rovnoměrně, takže obytné oblasti, pracoviště, domácnosti (včetně dětí) ... a zase je zasadit do identického prostředí, kde by normálně fungovali. Nedovedu si představit, jak to v současnosti zařídit.

Laboratorní testy roušek byly jistě provedeny, ale odpírači je popřou.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS