Nesouhlas s povinnými kvótami zaslaný europoslancům: Niedermayer (TOP09) a Polčák (STAN)

Dva čeští europoslanci uvítali oznámení Komise, podle kterého může zahájit řízení o nesplnění povinnosti vůči členským státům pro odmítání povinných kvót.

Pane europoslanče,

Nejmladší oběť teroristického útoku v Manchesteru

chtěl bych vám vyjádřit své zklamání nad hlasováním, ve kterém jste se vyjádřil pro zavedení sankcí proti České republice za odmítání migrantů (zdroj). Z mnoha nedávných tragických událostí je zřejmé, že liberální multikulturalismus pod vedením západní Evropy selhal a nezdá se být pravděpodobné, že by politici zodpovědní za tento žalostný stav dokázali přijmout nějaké účinné opatření. Počet náboženských teroristických útoků nemá v moderních evropských dějinách obdoby a je dobré si připomenout, že podobné útoky jsou pouze špičkou ledovce. Zavedení islámského práva sharia podporuje totiž většina evropských muslimů (zdroj). Jejich snaha o uplatňování práva sharia na území Evropy pokračovala i po roce 2003, kdy jeho neslučitelnost s demokracií potvrdil také Evropský soud pro lidská práva. Vymáhání evropského práva se tak stává pro některé evropany stále obtížnější:

"Obyvatelky pařížské čtvrti Chapelle-Pajol se kvůli sexuálnímu obtěžování migrantů bojí chodit samy po ulici. Kromě sexuálního nátlaku přistěhovalci ženy napadají také za to, že se nezahalují" ... “Nebudeme tolerovat, aby se ženy staly terčem diskriminace. To není v souladu s hodnotami Paříže”, prohlásila starostka Anne Hidalgová v květnu roku 2017 (zdroj)

Politický vliv umírněných džihádistů není zatím dominantní, ale to se může v historicky krátké době změnit vlivem populačního vývoje: jen v Anglii bylo v roce 2015 nejčastější jméno novorozence Mohamed (ve všech variantách anglického přepisu). Evropany tak může potkat časem osud egypťanů, kde původní křesťané tvoří dnes pouhých 10 % obyvatel a stávají se opakovaným cílem násilných útoků.

Země západní Evropy ekonomicky vyrostly na levné pracovní síle imigrantů, ale mnoho z nich si ponechalo své představy o nedemokratickém právním řádu, kterého se nechce vzdát ani další generace - protože je součástí jejich náboženství. Dokonce i německá média dnes neochotně připouští, že integrace v Evropě selhala. Země střední a východní Evropy to řešit nemusí akutně, zatím. Povinné kvóty na přerozdělování migrantů povedou jen k dalšímu šíření náboženských konfliktů po Evropě, neřeší však jejich skutečnou příčinu. Stále jste si jistý, že povinné kvóty jsou v zájmu České republiky a EU?

Vyhrazuji si právo na zveřejnění vaší odpovědi.

--

Pavel Ponec, občan České republiky

Přikládám odkaz na některé své starší články k tomuto tématu:

Autor: Pavel Ponec | pondělí 29.5.2017 18:41 | karma článku: 38,31 | přečteno: 1344x