Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

Kacířská otázka v tomto prostředí zní: "Je adorace pana Prymuly na hrdinu z jarní části krize opravdu zasloužená?" Ano, na jaře mezi ministrem Vojtěchem, který se bál bez svolení promluvit, mezi odvolanou hlavní hygieničkou, která snad ani nebyla, a zaraženým premiérem byl schopen pronést souvislou řeč. Ale byl to snad on, kdo burcoval, že máme na hranicích pandemii? Zajímal se o připravenost? Je to epidemiolog, jak to že vládu dokopal k činu až "externí expert" nota bene ředitel pojišťovny?? A nezapomeňme, že i ty roušky nařídil, až jsme si je ušili sami.

4 1
možnosti
PC

Koukám, že většina příspěvků byla redakcí smazána. Ptát se na důvod by bylo asi velmi naivní.:-/

1 0
možnosti
PC

oprava: možná ne většina, ale některé určité ano.

0 0
možnosti
AP

Máte pravdu, že odchází ten, který odejít neměl. On ale hlavně neměl ani přijít.

8 8
možnosti
PH

P38e21t14r 83H26o13r90k19ý

26. 10. 2020 11:57

Podívejte se na to z druhé strany. Podsouváte lidem hysterický hon na Prymulu. Ale zamyslel jste se nad tím, co bylo předmětem pokoutní schůzky na odlehlém Vyšehradě? Souhlasím s Vámi, že popíjení vína asi ne. Nebo vy skutečně věříte tomu, že se tam řešilo plošné testování a pomoc zdravotníků z USA? Ne, zřejmě nic z toho, protože proč by se to jinak neprodiskutovávalo na nějaké oficiální půdě? Opravdu si myslím, že pár minut bez roušky není důvodem pro vyhazov. Konspiračních teorií o pravých důvodech lze na internetu najít mnoho, ale pravdu Vám aktéři nikdy neřeknou, to raději odstoupí. Už jenom to, že se sešel s Faltýnkem někde v přítmí, za zády oficiality, je ne přinejmenším, ale nanejvýš podezřelé. A hodně to zavání. Fakt hodně, když si uvědomíte, že už jednou byl Prymula odvolán z jiné funkce pro střet zájmů. A Faltýnek? Nevěříte snad v jeho nejbohulibější úmysly. Nestačí Vám Stoka, Kapsch apod.?

Přeji hezký den.

8 5
možnosti
MK

S obsahem vašeho článku veskrze souhlasím, nicméně soucit s kýmkoliv, kdo se zaprodal s tímto bratrstvem kočičí pracky mít nebudu. Věděl, do čeho jde.

1 2
možnosti
Foto

Propaganda vsadila na primitivismus a proto byla tak úspěšná. Nyní, když mozky chladnou, ukazuje se, že je třeba pana Prymulu ponechat v řídící funkci, ale nutno postupvat opatrně, aby se primitivové nevyplašili

12 11
možnosti

K96a35m66i30l 43Š84a40n97c68a

25. 10. 2020 21:41

Jako primitiv se spis ukazuje ministr zdravotnictvi, ktery zavre hospody, ale pak jde na "pracovni" schuzku ktera se kona v hospode. Pan Prymula ma za sebou uz par pochybnych kseftu a nocni "pracovni" schuzka v miste, ktere melo byt davno zavrene, je minimalne podezrela. Pokud slo o opravdu o praci, proc se dotycni nesesli v kancelari nekoho ze zucastnenych, pripadne se dalo vse vyresit online.

11 8
možnosti
Foto

Údajně tam pánové jeli auty, i když je tam údajně pěší zóna a vjezd je povolen jen určitým složkám. Obyčejní návštěvníci onoho prostoru kol kapituly musejí mít povolení.

Takže ještě navíc pravděpodobný dopravní přestupek.

3 5
možnosti
GJ

Takže odvolat dvakrát!

;-D

Je to totiž přímo stát ohrožující akt.

;-D

0 0
možnosti
JS

J61i81ř54í 59S22o66c12h44o48r

25. 10. 2020 18:34

V demokratické zemi nikdy neměl být ministrem lampasák. Jeho jediná kvalifikace byla to že kandidoval za Zemanovce a podpora zombíka z Hradu. Jinak je to neschopný tlučhuba, kterého především zajímají jeho kšefty. Proč asi nedostal doposud prověrku? Tato republika má mnoho schpných lidí, ale bohužel nemají zájem se umazat s touto vládou nemehel.

9 11
možnosti
Foto

Prymulova kvalifikace je profil na Web of Science, společnosti Thompsin Reuters, kde má řadu impaktovaných publikací k tématu. To byste ale nepochopil

8 1
možnosti
JC

Že všichni tzv. novináři naskočili na to, co jim předložil bulvár. Už nepoznají bulvár od seriosní novinařiny?

8 5
možnosti
Foto

A ten bulvár zmátl i "zúčastněné" pány. Tady vidíte, co je ten bulvár za zlo.;-D

5 3
možnosti
ZM

Pavle,zdravím Tě. Hezky jsi to napsal a dávám ti plně zapravdu co se týče té restaurace. Restaurace byla zavřená, nebyla tam žádná veřejnost, patrně ani nebyla v provozu kuchyně a také tam nejspíš nebyl obsluhující personál. Byl to nějaký prostor, do kterého vpustil člověk, který k tomu měl oprávnění, několik lidí. aby mohli vést jednání. A jestli to jednání vedli v kanceláři poslanecké sněmovny nebo v salónku uzavřeného restauračního zařízení je zcela irelevantní. A nikdo by neměl být vyhozen z práce za to, že pracuje.

Je naprosto smutné, kolik lidí se točí na tom, jaká je klasifikace té budovy, o kterou se v tomto případě jedná, aniž by je zajímal její skutečný stav.

Problém ovšem vidím v tom, že pan Prymula vyšel z restaurace bez nasazené roušky a takto se ocitl v blízkosti jiného člověka. To už problém je, právě tímto porušil pravidla, která sám vyhlásil. To je právě ten okamžik, kdy káže vodu a pije víno, lidé za toto dostávají pokuty.

Zcela stranou ponechávám otázku, jestli je profesor Prymula správným člověkem na postu ministra zdravotnictví, na to nemám dostatek informací k posouzení.

3 5
možnosti
Foto

Tak dnes se producíroval Adam Michl před kamerami ČT minimálně půl hodiny bez roušky a nikomu to asi nevadilo.

6 2
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2249x
Oblíbené citáty:

"Říkat pravdu není nenávistné" -- J. K. Rowlingová, spisovatelka
 

"Mluvit pravdu v čase všeobecného klamu je revoluční čin" -- George Orwell, britský spisovatel a novinář
 

 

 

Ve volnem čase autor knihy o programování.

Seznam rubrik