Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dobře popsáno,souhlasR^

8 0
možnosti
Foto

Pokud se v noci v restauraci schází Faltýnek s kýmkoliv z vlády, jistě to není pracovní schůzka, tady jde jen o pochybné kšefty. Ani Prymula není v tomto ohledu čistý, viz jeho vyhazov z vedení nemocnice.

12 8
možnosti
Foto

Z pytláka nejlepší hajný.

1 0
možnosti
VH

Roman Prymula je světově uznávaný vědec jen u vládní a hradní letky.

Ale ten bonmot o odcházení je vtipné připomenutí Babišova blábolení, to musím pochválit.

0 4
možnosti
VB

V88i96l42é77m 51B76a19r74á68k

25. 10. 2020 13:50

5 % je problém shlukování a roušky, a to ještě v rovině mediálního dopadu. Prostě trestně stíhaný Andy mistruje Prymulu za roušku.

95 % hnusoty se pojí se schůzkou v 22 00 mimo ministerstvo nebo PS v mafiánské restauraci s Efkem, který má pouze kmotrovskou funkci.

Sám Andy se vyjádřil, že Efko překročil kompetence.

1 1
možnosti
Foto

"Podle výpovědi účastníků schůzky byl důvod schůzky pracovní a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se skutečnost lišila.", jste napsal.

Myslím, že se hluboce mýlíte. Protože zatím VŠE, včetně bleskové reakce Babiše nasvědčuje tomu, že to pracovní důvod nebyl.:-)

4 8
možnosti
MK

Pracovni to setkani zcela jiste bylo, soude dle reakce babise to ale nebylo ani ve prospech andyho ani ve prospech hnuti ano a zrejme ani ve prospech boje s covidem a proto je to problem.

5 0
možnosti

Pokud byl důvod schůzky jen pracovní, nebyl žádný problém ji uspořádat v kterémkoliv oficiálním místě, kterých je k dispozici dost (např. Strakovka, Poslanecká sněmovna, poslanecká kancelář a pod.) Pokud se žádné z těchto míst nehodilo, navozuje to trochu dojem, jakoby šlo o konspirační schůzku, což by potvrzovala účast pana Faltýnka, který do zdravotnictví nemá co strkat svůj všetečný nos.

10 4
možnosti
Foto

"Činnost „věda a výzkum“, kterou vykazuje profesor Prymula, je téměř výhradně hrazena farmaceutickými firmami, ty samozřejmě kromě vakcín dodávají také léky pro nemocnice. Je předsedou České vakcinologické společnosti, která zásadním způsobem ovlivňuje rozhodování státu o očkovacích schématech v ČR. Navíc, podle svědectví vakcinologů, si profesor Prymula téměř monopolizoval zkoušení nových vakcín v naší zemi, bez něj se v této oblasti nepohne téměř ani jedna injekční jehlička. Nachází se tudíž ve velmi závažném střetu zájmů."

http://infokuryr.cz/news.php?extend.29998.2

Zdroj: https://bernardi.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758634

7 3
možnosti
MK

Souhlasím, ale asi chtěl šlápnout na brzdu a to se někomu nehodilo, tak ho sestřelili, tak jak to politici dělají a Faltýnek je na to přeborník

5 6
možnosti
PP

P18a37v36e70l 10P50o86n58e31c

25. 10. 2020 12:17

Neumím to vyloučit, ale bez důkazu to zůstane jen spekulace.

2 0
možnosti
MK

Vidite a ja si myslim ze odchazi ten co se ani nemel ministrem stat, za mesic sveho pusobeni ve funkci nas dokazal dostat na spicku a poctu nakazenych a umrti, opatreni ktera vyhlasil se ukazuji byt neucina, navic ten chaos, to je bez komentare, nekolikrat slibil neco co nasledne nedodrzel, vlada ani obcani s nim nedrzeli takzvane basu. Data co nam slibil nam nedal, takze vlastne nevim co bych na nem hodnotil kladne. Ani to odchazeni mu nejde.

4 11
možnosti
MK

Martine máš hodně krátkou paměť. Sotuace se začala zhoršovat uz ke konci léta za minulého ministra, ktery chtěl zavést opatřní a politici ho setřeli a chtěl to i Prymula který upozorňoval, že přijde drihá vlna. Nikdo to nebral vážně. Tsk nelžete.

9 1
možnosti
JR

J19a11n 16R95i96c35h74t29e81r

25. 10. 2020 10:12

1) - proč se člen zemědělského výboru potřebuje scházet s ministrem zdravotnictví v uzavřené restauraci, když mají spoustu místa ve Sněmovně či na ministerstvu?

2) - co potřebuje člen zemědělského výboru tajně probírat o amerických lékařích, když to vůbec nespadá do jeho působnosti, v podstatě se dá říct,, že mu do toho vůbec nic není?

Díky za odpovědi.

Hezký den.

14 1
možnosti
JS

Prymula byl na tuto schůzku pozván, on ji neorganizoval a nebyli tam pouze oni dva.

2 1
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2249x
Oblíbené citáty:

"Říkat pravdu není nenávistné" -- J. K. Rowlingová, spisovatelka
 

"Mluvit pravdu v čase všeobecného klamu je revoluční čin" -- George Orwell, britský spisovatel a novinář
 

 

 

Ve volnem čase autor knihy o programování.

Seznam rubrik