Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Kdyby se setkali někde na pumpě, výškový to nastejno. Nejde tolik o roušku ale o mafiánský přístup všech zúčastněných.

6 2
možnosti
IS

Vyšlo by to na stejno.

0 0
možnosti
MS

Asi byste si měl ujasnit, kdo první na tiskovkách házel kameny. Veřejnost to nebyla.

0 0
možnosti
TT

To je fakt, ten měl být odveden. V želízkách za zády s pytlem na hlavě.

4 2
možnosti
Foto

Darebáci, ovládajícíc propagandu předvedli, jakým ohrožením svobody a demokracie jsou. Odnesl to člověk z nejpolovalenějších, prof. Prymula, člověk, kterého v této těžké době stát zoufale potřebuje R^!

7 12
možnosti

Přichycení bez roušky není pro mne podstatné!

Podstatná pro mne je otázka, proč se sešli utajeně, netransparentně pod rouškou noci na odlehlém místě v mafiánské restauraci Rio's na Vyšehradě, ke které je vjezd aut zakázán značkou. Pro mne je podstatné, že se aktéři nedokázali shodnout o místě setkání, ani o předmětu projednávání, ani v tom, kolik se jich ve skutečnosti sešlo. To je divné! Zvláště proto, že se zde měl sejít Faltýnek s Prymulou, ten Faltýnek, jehož jméno se vyskytuje v nejrůznějších neprokázaných kauzách a Prymula se svým bysnysem na hraně zákona, pro který nedostal prověrku tajnými službami! A tak to celé působí dojmem, že mělo jít o utajený politický byznys! !!

11 5
možnosti
Foto

Pozn. Kdyby šlo o utajený politický byznys, tak právě Faltýnek by chtěl jeho projednání ve Sněmovně, neboť právě na tyto prostory dle rozhodnutí Ústavního soudu se vztahuje svoboda projevu i po projevu.

3 3
možnosti
Foto

Dobrý článek. Už jsem si Vás všimla kdesi v diskuzi, že nepatříte mezi ty, kteří by mohli tím kamenem hodit, protože jsou bez viny... Jen podotknu něco k těm rouškám: Věřím v jejich přínos samozřejmě také, ale co jsem dnes odpoledne viděla ve městě, to se mnou trochu zacloumalo. Předevčírem neměla roušky asi polovina lidí, které jsem ve městě potkala, dneska to už byla většina. Lidi už na to dlabou docela dost a teď si představte, že by byly otevřené hospody... Ty hospody a bary se prostě musely zavřít.

7 7
možnosti
Foto

... ale pro papaláše to neplatí a to vám nevadí

7 2
možnosti
JS

Určitě je to odborník, je to i "sekáč, který se nezakecá", což bylo potřeba. Jiná věc je, že postupoval silně chaoticky, nesystémově, opatření neměla nějakou vnitřní integritu, byla nahodilá. Ale budiž, snažil se a měl koule na to dělat nepopulární opatření, což třeba ocenit.

Jenže tím svým vyšehradským kiksem, který se na první pohled může zdát jako prkotina, způsobil, že strašně moc lidí ztratilo vůli dodržovat ta opatření. To se ukázalo dnes na těch trzích a prý i jinde. A policajti, kteří by měli vymáhat dodržování opatření a trestat ty, kteří je nedodržují, se ocitli v nezáviděníhodné pozici, protože lidi jim teď mohou říct, když to nedodržoval ten, který to stanovil, já se na to taky můžu vykašlat a vy mi tady nekažte, co mám dělat.

Prostě to náě slavný plukovník pěkně zvoral. A na tom nezmění nic ani to, kdyby se ukázalo, že to na něj bylo nastražené (což je možné). To by pak z toho nevyšel jen jako zpovykaný papaláš, ale i jako trouba.

6 5
možnosti
Foto

Nemyslím si, že aféra s panem Prymulou má nějaký velký vliv na zodpovědnost nebo nezodpovědnost lidí. Kdo rouškám nevěří a snaží se navíc předpis obejít, ten se tak choval i dříve. Já roušku nosím, ať je tam kdo je tam a ať se tam děje cokoliv. A policajt, pokud je opravdu policajtem, na nějaké kecy nedá.

5 2
možnosti
Foto

J50a76n93a 82M95a32j88o80v61á

24. 10. 2020 20:06

nikde jsem nezachytila,že by tam šli popíjet,kde jste to proboha vzal???

5 2
možnosti

Říkal to sám Roman Prymula. Vysvětloval tím, že v restauraci nemuseli mít roušky. :-)

5 3
možnosti
MK

Odchází papaláš, který své manýry už ani nedovedl skrývat.

Kdyby se jednalo o schůzku ohledně nějakého veřejného zájmu, jistě by bylo možné jí uskutečnit v nezávadných státních prostorách. Nebo formou videorozhovoru, který sice umožňuje únik informací, ale to by u jednání ve veřejném zájmu nemělo vadit.

Noční schůzka v hospodě (která měla být zavřená na petlici) napovídá, že o žádný veřejný zájem nešlo a budí podezření, že předmětem jednání bylo odklánění veřejných prostředků. Plukovníkova chybějící prověrka takové obavy jen a jen posiluje.

28 5
možnosti

Ano, vypadá to nalevačku! Však i Faltýnkovo jméno se točí kolem nejrůznějších kauz! !!

5 0
možnosti
Foto

Odchází ten, kdo tam nikdy být neměl. :-P

19 7
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2249x
Oblíbené citáty:

"Říkat pravdu není nenávistné" -- J. K. Rowlingová, spisovatelka
 

"Mluvit pravdu v čase všeobecného klamu je revoluční čin" -- George Orwell, britský spisovatel a novinář
 

 

 

Ve volnem čase autor knihy o programování.

Seznam rubrik